Podia

TDS-Events heeft drie typen podia in eigen beheer. De podia hebben verschillende afmetingen en geven ieder een eigen sfeer aan het festival of evenement. Ieder podium is volledig in te richten met licht-, geluid- en/of videofaciliteiten. Een ‘kaal’ podium huren is natuurlijk ook mogelijk.

Podium New York
Het qua uitstraling indrukwekkende podium van TDS-Events met zijn 4 towers waarop het driehoekige dak rust. Overdekt heeft het podium een maximale grootte van 40 vierkante meter, maar het leent zich optimaal voor catwalks in het publiek. Door de tophoogte van bijna 7 meter is dit podium een absolute trekker en een garantie voor veel bezoekers.

 

Podium Sydney
Het podium dat doet denken aan het beroemde Opera House in Sydney. Door de unieke boogconstructie is de podiumgrootte variabel. Onder de overkapping kan de oppervlakte uiteen lopen van 40 tot 70 vierkante meter. Catwalks in het publiek  behoren natuurlijk tot de opties bij dit podium. De boog heeft een vriendelijke uitstraling en zal artiesten en bezoekers betoveren.

 

Podium Parijs
Een intiem podium nodig? Dan is het podium Parijs ideaal. Met haar 24 vierkante meter is het podium geliefd bij organisatoren van ‘kleinere’ publieksevenementen. Bands en artiesten roemen het podium vanwege de intieme sfeer die wordt gecreëerd. Het podium is op vrijwel iedere locatie te plaatsen en is prijstechnisch zeer interessant.

Voor meer informatie en prijzen kunt u hier contact met ons opnemen.